Prostočasnik

Informacije

Rada Kos
t: 01 515 56 00
m: 041 805 988
e: rada.kos@allegro.si

Facebook
> Ustvarjalne delavnice
> Prostočasnik
> Rada Kos

Prostočasnik

Prostočasnik je revija, ki je nastala kot naravno nadaljevanje dejavnosti naši Ustvarjalnih delavnic. V njej pripravljamo raznovrstne zamisli za domiselno in ustvarjalno preživljanje prostega časa otrok in staršev. Prav tako je revija namenjena vzgojiteljicam in učiteljicam, kot pripomoček za popestritev dela v vrtcih in šolah.

Prostočasnik

Utrinek iz nagovora

Danes, ko se življenje odvija vedno hitreje in so naši dnevi prepleteni s številnimi obveznostmi, se nam pogosto zgodi, da nam prosti čas zbeži.

Težko najdemo prave zamisli in vzpodbude, da bi sami ali z otroki počeli kaj zabavnega, domiselnega in ustvarjalnega.
Pa vendar je prosti čas prav tisto bogastvo dneva, ko lahko počnemo stvari, ki so nam ljube, nas radostijo in obarvajo življenje. In prav v prostem času se lahko v miru posvetimo svojim otrokom, prisluhnemo njihovim mislim in občutjem.
Mnogo je stvari, ki jih lahko počnemo skupaj, tudi takšnih, ki smo jih počeli sami, ko smo bili majhni. Danes pa smo na njih preprosto pozabili. Še vedno lahko skačemo ristanc, se igramo "zemljo krast", pletemo venčke iz marjetic ali skuhamo češpljevo marmelado. Le kam so se izgubile narodne pesmice, ki smo jih prepevali, ko smo šli na izlet?

> Obišči spletno mesto revije Prostočasnik